Start-projekt-2000x800

Vi är Cubea Interior Design!

Cubea är din leverantör av inredning till offentliga inne- och utemiljöer. Våra inredningar tillverkas med fokus på kvalitet och hållbarhet, av ledande leverantörer i Europa. Cubea erbjuder genom ett brett produktionsnätverk sina kunder och partners specialanpassade lösningar och inredning helt enligt önskemål och behov. Det innebär att vi inte ser några begränsningar i utförande, material eller omfattning i er förfrågan till oss.

Cubea har flera års erfarenhet av att planera och leverera inredning till offentlig miljö såsom restauranger, caféer, hotell och konferens. Våra projektledare drivs av att leverera inredning till era högt ställda krav på kvalitet, budget och tidsram!

Showroom

I vårt showroom i Malmö och vårt kontor i Helsingborg finner ni ett brett urval av materialprover och textilier från Europas ledande leverantörer. Här finns också ett trevligt gäng säljare och projektledare som gärna träffas för inspirerande möten.

 

Kontakta oss för bokning av framtida samarbeten tillsammans. Vi vill gärna träffa er!

Offentliga miljöer

Cubea är en inredningsleverantör till offentliga miljöer med kvalitetsmöbler anpassade just för det hårda slitage som möbler i dessa miljöer ständigt utsätts för. Vi har med vår långa erfarenhet försett exempelvis caféer, restauranger, hotell och kontors- och konferensanläggningar med inredning vilket skapat en bred kunskap om marknaden. Genom åren har vi arbetat upp en känsla för att vara en självklar och pålitlig partner att hjälpa er med såväl caféinredning, restauranginredning eller om ni bara behöver enstaka cafémöbler eller restaurangmöbler.

Möblerna kommer såväl från ledande varumärken och producenter i Europa som från mindre, noga utvalda, leverantörer och fabriker. Utan mellanhänder gör det att Cubea kan erbjuda de mest prisvärda produkterna och den största flexibiliteten och bli er naturliga inredningsleverantör eller er projektledare för er inredningsleverans. Med möjlighet till specialproduktion inom såväl lös som fast inredning kan varje projekt skräddarsys efter kundens behov, och på så vis också skapa en unik miljö för det aktuella projektet. Utöver produkter som lever upp till kundens krav och önskemål bidrar Cubea också med hög service och totalengagemang från början till slut.