Cubea Interior Design i Malmö

Cubea är din helhetspartner när det gäller offentliga inne- och utemiljöer. Våra inredningar tillverkas med fokus på kvalitet och hållbarhet, av ledande leverantörer i Europa. Cubea erbjuder dock mer än ett brett sortiment av möbler. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar anpassade efter era behov. Det innebär att vi ansvarar från idé till färdig lösning – oavsett innehåll.

Skräddarsydda paketlösningar

Låt Cubea ta hand om hela projektet, från idé till färdig lösning. Ta del av vårt breda kontaktnät av kunniga arkitekter och hantverkare runt om i landet. Vi erbjuder prisvärda inredningar och bekymmersfria paketlösningar anpassade efter era behov.

Cubea – en helhetspartner!
Läs mer inne på designförslag.

Showroom

I vår utställning på Carlsgatan 54 i Malmö finner du ett brett urval av produkter, materialprover, textilier och armaturer från Europas ledande leverantörer.

Kontakta oss gärna för bokning av möte eller visningar.

Kontakt

Cubea Interior Design

Carlsgatan 54
211 20 Malmö

040 – 28 63 50
info@cubea.se

Projektledare

Linus Nilsson
040 – 28 63 53
linus@cubea.se

Elice Nilsson
040 – 28 63 56
elice@cubea.se

Maria Christensson
040 – 28 63 57
maria@cubea.se

Inhouse designer

Hanna Larsson
hanna@cubea.se

Elice Nilsson
elice@cubea.se

Säljare

Fredrik Hansson
040 – 28 63 54
fredrik@cubea.se

Jan Nilsson
040 – 28 63 52
jan@cubea.se

Offentliga miljöer

Cubea är ett inredningsföretag som inreder offentliga miljöer med kvalitetsmöbler anpassade just för det hårda slitage som möbler i dessa miljöer ständigt utsätts för. Cubea har med vår långa erfarenhet försett exempelvis caféer, restauranger, foodcourts, hotell och konferensanläggningar med inredning vilket skapat en bred kunskap om marknaden. Vi har genom åren arbetat upp en känsla för att vara en självklar återförsäljare att hjälpa er med såväl caféinredning, restauranginredning eller om ni bara behöver enstaka cafémöbler eller restaurangmöbler. Möblerna kommer såväl från ledande varumärken och producenter i Europa som från mindre, noga utvalda, leverantörer och fabriker. Utan mellanhänder gör det att Cubea kan erbjuda de mest prisvärda produkterna och den största flexibiliteten och bli er naturliga möbelåterförsäljare eller er projektledare som återförsäljare för Er kompletta inredning. Med möjlighet till specialproduktion inom såväl lös som fast inredning kan varje projekt skräddarsys efter kundens behov, och på så vis också skapa en unik miljö för det aktuella projektet. Utöver produkter som lever upp till kundens krav och önskemål bidrar Cubea också med hög service och totalengagemang från början till slut.

Restaurang/Café

Cubea har många års erfarenhet och mängder med projekt i ryggen där vi omvandlat kundens idé till färdigt projekt bestående av cafeinredning eller restauranginredning. Helhetskänsla är kanske det viktigaste ledordet för att restaurangen eller caféet ska locka och bibehålla sina kunder. Vi har genom åren arbetat upp en känsla för att hjälpa er med såväl caféinredning, restauranginredning eller om ni bara behöver enstaka cafémöbler eller restaurangmöbler. Med vår erfarenhet av att arbeta med allt från enskilda caféer till kedjor och franchise vet vi hur vi utifrån de förutsättningar som finns skapar en genomtänkt attraktiv miljö med möbler och inredning som andas komfort och kvalitet.

 

Hotell

Hotell innebär olika miljöer, såsom rum i olika storlek, restaurang och reception. I anslutning ligger dessutom ofta en lounge eller bar som ska förstärka besökarens upplevelse ytterligare. Utifrån hotellets eller loungens koncept skapar Cubea attraktiva och för ändamålet anpassade miljöer. Varje projekt är unikt och likaså inredningen. Hotellinredning blir ofta flera olika miljöer i ett projekt, för att kunna anpassa utseende och behov till både hotellrum, lobbymöbler, restaurangmöbler. Det är viktigt att man bibehåller en design som håller en röd tråd för att kombinera ihop dessa olika miljöer. Beroende på konceptet så kan inriktningen vara allt från hemmamiljö till lyx, något som för Cubea inte är några problem tack vare vårt stora kontaktnät av noga utvalda leverantörer av möbler och inredning.

Kontor

Kontor är en miljö som är väldigt unik för varje kund och ändamål. Oftast så skapas det flera miljöer inom kontor så som arbetsplats, sociala ytor, konferensrum, väntrum, lobby och i vissa fall även personalmatsal och fikarum. Cubea jobbar oftast nära kunden eller arkitekten vid dessa projekt för att skapa en röd tråd som löper genom hela inredningen och all de olika miljöerna. Det är viktigt att hitta design kombinerat med funktionalitet när det skapas kontorsmiljöer.

Foodcourt/köpcentrum

När man jobbar med dessa miljöer, såsom möbler till köpcentrum eller möbler till food courts är platseffektivisering, inbjudande utseende och anpassning till besöksflödet viktiga ledord. Med Cubeas erfarenhet när det kommer till inredning till dessa unika miljöer vet vi vad som krävs för att utnyttja de förutsättningar som finns till fullo. Möbler och inredning till dessa offentliga miljöer blir oftast väldigt unika för att passa det tänkta behovet.

 

 

Uteservering

Då uteserveringen ofta är den yta som skapar det första intrycket är det en plats som för många av Cubeas kunder är väldigt viktig. Cubea har erfarenhet av att ta sig an utmaningen som ofta innefattar platseffektivisering och krav på möblerna gällande bland annat komfort, kvalitet och inbjudande utseende. Vi har inrett flertalet uteserveringar med uteserveringsmöbler både när det kommer till cafémöbler eller restaurangmöbler. Cubea levererar därför enbart noga utvalda möbler och tillbehör med hög kvalitet som klarar de tuffa påfrestningar som väder och vind innebär.

 

 

Nyhetsarkiv