Start-projekt-2000x800

Vi är Cubea Interior Design!

Cubea är din helhetspartner när det gäller offentliga inne- och utemiljöer. Våra inredningar tillverkas med fokus på kvalitet och hållbarhet, av ledande leverantörer i Europa. Cubea erbjuder dock mer än ett brett sortiment av möbler. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar anpassade efter era behov. Det innebär att vi ansvarar från idé till färdig lösning – oavsett innehåll.

Cubea har flera års erfarenhet av att planera och leverera inredning till offentlig miljö såsom restauranger, caféer, hotell och konferens. Våra inredningsarkitekter brinner för att skapa nya mötesplatser och upplevelser genom rätt utformat koncept och inredning. Våra projektledare drivs av att sy ihop Er dröm när det gäller inredningen och att förhålla sig till er budget och tidsram.

Showroom

I vårt showroom i Malmö och vårt kontor i Helsingborg finner ni ett brett urval av materialprover, textilier från Europas ledande leverantörer och inspiration till ert nya projekt. Här finns också ett trevligt gäng inredningsarkitekter, säljare och projektledare som gärna träffas för inspirerande möten.

Kontakta oss för bokning av framtida samarbeten tillsammans. Vi vill gärna träffa er!

Offentliga miljöer

Cubea är ett inredningsföretag som inreder offentliga miljöer med kvalitetsmöbler anpassade just för det hårda slitage som möbler i dessa miljöer ständigt utsätts för. Vi har med vår långa erfarenhet försett exempelvis caféer, restauranger, hotell och kontors- och konferensanläggningar med inredning vilket skapat en bred kunskap om marknaden. Genom åren har vi arbetat upp en känsla för att vara en självklar och pålitlig partner att hjälpa er med såväl caféinredning, restauranginredning eller om ni bara behöver enstaka cafémöbler eller restaurangmöbler.

Möblerna kommer såväl från ledande varumärken och producenter i Europa som från mindre, noga utvalda, leverantörer och fabriker. Utan mellanhänder gör det att Cubea kan erbjuda de mest prisvärda produkterna och den största flexibiliteten och bli er naturliga möbelåterförsäljare eller er projektledare för Er kompletta inredning. Med möjlighet till specialproduktion inom såväl lös som fast inredning kan varje projekt skräddarsys efter kundens behov, och på så vis också skapa en unik miljö för det aktuella projektet. Utöver produkter som lever upp till kundens krav och önskemål bidrar Cubea också med hög service och totalengagemang från början till slut.

Restaurang/Café

Cubea har många års erfarenhet och mängder med projekt i ryggen där vi omvandlat kundens idé till färdigt projekt bestående av café-inredning eller restauranginredning. Helhetskänsla är kanske det viktigaste ledordet för att restaurangen eller caféet ska locka och bibehålla sina kunder.

Vi har genom åren arbetat upp en känsla för att hjälpa er med såväl caféinredning, restauranginredning eller om ni bara behöver enstaka cafémöbler eller restaurangmöbler. Med vår erfarenhet av att arbeta med allt från enskilda caféer till kedjor och franchise vet vi hur vi utifrån de förutsättningar som finns skapar en genomtänkt attraktiv miljö med möbler och inredning som andas komfort och kvalitet.

Kontor- & konferensanläggningar

Kontor och konferens är en miljö som är väldigt unik för varje kund och ändamål. Oftast så skapas det flera miljöer inom dessa miljöer så som arbetsplats, sociala ytor, konferensrum, väntrum, lobby och i vissa fall även personalmatsal och fikarum.

Cubea jobbar oftast nära kunden eller arkitekten vid dessa projekt för att skapa en röd tråd som löper genom hela inredningen och de olika miljöerna. Det är viktigt att hitta design kombinerat med funktionalitet när det skapas kontors- och konferensmiljöer.

Hotell

Hotell innebär olika miljöer, såsom rum i olika storlek, restaurang och reception. I anslutning ligger dessutom ofta en lounge eller bar som ska förstärka besökarens upplevelse ytterligare. Utifrån hotellets eller loungens koncept skapar Cubea attraktiva och för ändamålet anpassade miljöer. Varje projekt är unikt och likaså inredningen.

Hotellinredning blir ofta flera olika miljöer i ett projekt, för att kunna anpassa utseende och behov till både hotellrum, lobbymöbler, restaurangmöbler. Det är viktigt att man bibehåller en design som håller en röd tråd för att kombinera ihop dessa olika miljöer. Beroende på konceptet så kan inriktningen vara allt från hemmamiljö till lyx, något som för Cubea inte är några problem tack vare vårt stora kontaktnät av noga utvalda leverantörer av möbler och inredning.

Uteservering

Då uteserveringen ofta är den yta som skapar det första intrycket är det en plats som för många av Cubeas kunder är väldigt viktig. Cubea har erfarenhet av att ta sig an utmaningen som ofta innefattar platseffektivisering och krav på möblerna gällande bland annat komfort, kvalitet och inbjudande utseende.

Vi har inrett flertalet uteserveringar med uteserveringsmöbler både när det kommer till cafémöbler eller restaurangmöbler. Cubea levererar därför enbart noga utvalda möbler och tillbehör med hög kvalitet som klarar de tuffa påfrestningar som väder och vind innebär.