Cubea_2sv_2000x800

Vår passion är inredning

Tillsammans med våra kunder skapar vi miljöer som passar profil, yta och budget. Vi kan leverera hela eller delar av ert projekt.
Finns det inget designunderlag kan våra arkitekter skapa en plan specifikt för era idéer.

Såhär jobbar vi

Projektmodell i 5 steg

1. WORKSHOP

I det inledande skedet vill vi veta så mycket som möjligt om er och ert projekt. Tillsammans diskuterar vi vad ni behöver. Vi säkerställer alla detaljer kring projektet så att detta kan återspeglas i färg, form och funktion. För bästa slutresultat måste förväntningarna stå i relation till tid, innehåll och kostnad. Vi går igenom budget och rimlig tidsplan.

För att vi på bästa sätt ska hamna rätt i vilken känsla och stil våra kunder letar efter tar vi först fram en övergripande idé på vilka material, färger och funktioner vi ska jobba med. Vi presenterar en typ av moodboard som visar på vilket spår vi siktar på.

2. IDÉ/MOODBOARD

3. INREDNING & DESIGN

Vi tar fram ett mer djupgående, anpassat underlag av inredning och design inklusive möblering, färg- och materialval, fast-, lös inredning, designbelysning, ritningsunderlag beroende på i vilken omfattning kunden valt att anlita oss.  Vi sammanställer en offert med priser på varor och eventuella tjänster, t ex montering mm som ingår i uppdraget.

 

Våra projektledare handlar upp alla varor och tjänster som ingår i vårt uppdrag. Vi fastställer leveranser, samlar upp på vårt lager och ser till att det levereras ut enligt vår överenskomna tidsplan.

4. PROJEKTERING

5. ETABLERING

 

Vi kan leverera all lös inredning, installera och montera fasta element och iordningställa helheten med utgångspunkt i det designunderlag vi tagit fram .

Showroom

I vårt showroom i Malmö och vårt kontor i Helsingborg finner ni ett brett urval av materialprover, textilier från Europas ledande leverantörer och inspiration till ert nya projekt. Här finns också ett trevligt gäng inredningsarkitekter, säljare och projektledare som gärna träffas för inspirerande möten.

Kontakta oss för bokning av framtida samarbeten tillsammans. Vi vill gärna träffa er.